Openingstijden

alleen op afspraak

maandag 08:00 – 19:00
dinsdag 08:00 – 19:00
woensdag 08:00 – 19:00
donderdag 08:00 – 21:00
vrijdag 08:00 – 19:00
Jonge vrouw van opzij waarbij haar lange haar opgaat in een artistiek schildersdoek vol kleuren, tinten en intensiteiten.

Workshop Kleurenanalyse

Discover

STRAAL! EN MAAK INDRUK

Ben jij een lente-, zomer-, herfst- of wintertype?

Tijdens deze workshop maak ik gebruik van de Colorway test om snel te bepalen welk kleurtype je bent en welke kleur haar, kleding en make-up het beste bij je past en jou laten stralen!
Je uitstraling wordt hierdoor een harmonieus geheel en het is niet langer de kleding die je draagt wat de aandacht trekt, maar je persoonlijk totaalbeeld.

De kleuranalyse houdt rekening met de kleur van je ogen, huid en haar. De analyse is gebaseerd op het principe dat de natuurlijke teint van de huid het best tot zijn recht komt wanneer de kleur van de kleding en make-up is afgestemd op je huidskleur.
Iedereen heeft een bepaalde ondertoon in de huid, zogenaamde niet zichtbare pigmenten. Dit kan een blauwe (koel) of gele (warm) ondertoon zijn. Wanneer de kleur van de kleding, make-up en eventueel accessoires in lijn zijn met de kleur van de ondertoon van je huid dan komt dat je uitstraling ten goede. Je huid krijgt een gezonde, rustige uitstraling en je ogen gaan stralen. En rimpels en wallen vallen minder op, het doet veel voor je uiterlijk.

Aan de hand van doeken in verschillende kleuren, tinten en intensiteiten die om je hals worden gedrapeerd gaan we samen voor de spiegel beoordelen welke kleur je echt het beste staat. Na deze kleurenworkshop weet je hoe je jouw persoonlijke kleurenwaaier kunt gebruiken tijdens het kopen van je make-up, kleding, accessoires en het eventuele kleuren van je haar bij de kapper. En zal er een mooie balans en harmonie ontstaan die jou laten stralen!

De workshop duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en is er voor iedereen die er vitaal, stralend en jonger uit wil zien en ‘de eerste indruk’ wil verbeteren. Een leuk idee waar je lang plezier van zult hebben. Voor jezelf, met je moeder (en dochter), zus of vriendinnen of als uniek vrijgezellenfeestje.

LEES MEER...

Wanneer we weten welk kleurtype je bent kunnen we bijvoorbeeld samen je make-up tas doorlopen om te kijken welke kleuren volgens de test wel of niet in je kleurenpallet horen. Of hoe je bepaalde make-up producten op de juiste manier kunt gebruiken en aanbrengen. Desgewenst zal ik je met visagie op weg helpen door de juiste kleuren van jouw seizoen type toe te passen.

 

Of je neemt een kledingstuk mee van huis waarover je niet zeker bent of dit wel de goede kleuren voor je zijn. Met de jouw persoonlijke kleurenwaaier ga je stralend naar huis. Aan de hand van jouw unieke kleurenwaaier kunnen we ook de beste haarkleur gaan bekijken. Wie weet is jouw haarkleur al perfect, of heeft het hier en daar iets extra’s nodig.

 

De workshop is op vele manieren in te vullen, misschien wil je weten hoe je thuis het beste je haar kunt stylen en welke stylingtools je daarvoor kunt gebruiken. En niet onbelangrijk, hoe ze te gebruiken? Ook daar kunnen we tijdens de workshop aandacht aan besteden.

 

Er kunnen maximaal 4 personen deelnemen, er kan ook een afspraak gemaakt worden ‘s avonds buiten de reguliere openingstijden of op een zondag.

Workshop

PRIJZEN

  • 1 PERSOON

    € 79,95 p.p.
  • 2 EN 3 PERSONEN

    € 69,95 p.p.
  • 4 PERSONEN

    € 59,95 p.p.