Openingstijden

alleen op afspraak

maandag 08:00 – 19:00
dinsdag 08:00 – 19:00
woensdag 08:00 – 19:00
donderdag 08:00 – 21:00
vrijdag 08:00 – 19:00
De kapper aan de slag met een Bohemian bruidskapsel van blond opgestoken haar met slagen en krullen, hairpins en haarsieraden.
Look fantastic!

Bruidskapsels

Yes!

EINDELIJK!

Daar komt de dag waar je van droomt en waarop je wilt schitteren!

Een locatie zoeken, de gastenlijst opstellen, een jurk uitzoeken, schoenen vinden en… de kapper voor je bruidskapsel!

Op jouw huwelijksdag is je haar een belangrijk onderdeel. Naast dat je er op je allermooist uit wilt zien is het ook van belang hoe je je voelt met je haar. Past het bruidskapsel bij jou? Voelt het natuurlijk aan, zie je er nog wel uit als jezelf en wat zou de man van jouw dromen er van vinden?

Je wilt niets aan het toeval overlaten, het is allemaal ontzettend belangrijk op dé dag van je leven. Misschien heb je al een kapper of ga je op zoek naar een nieuwe. Voor het mooiste bruidskapsel dient de kapper jou en je haar te leren kennen en jij je daarbij op je gemak te voelen en de kapper te vertrouwen. Door al enkele keren je haar te laten knippen en te laten stylen weet je of je een klik hebt.

Samen op zoek naar een bruidskapsel wat bij jou en je jurk past is de eerste stap, daarna zal er één of misschien twee keer worden geoefend tijdens een proefsessie, om het bruidskapsel te vinden wat bij jou hoort. Ook kun je eventuele haaraccessoires, een haarstuk, sluier of hoed meenemen zodat we ook weten hoe dit staat in combinatie met je kapsel.

Dan komt het moment dat deze bijzondere dag aanbreekt, kom jij naar mij of ik naar jou? Kom ik naar jou dan kun jij je heerlijk ontspannen thuis en je vol vertrouwen overgeven aan de kapper.

En dan… GENIETEN!

Misschien wil je op je trouwdag ‘s avonds een andere look of een touch-up? Ook dat kan en dan kom ik naar jou toe op locatie.
En mocht de bruidegom wat hulp willen bij het perfectioneren van zijn kapsel, of wanneer er nog andere bruidsgasten aanwezig zijn die nog een laatste touch-up zouden willen, dan maak ik daar uiteraard ook tijd voor vrij op deze bijzondere dag!