Openingstijden

alleen op afspraak

maandag 08:00 – 19:00
dinsdag 08:00 – 19:00
woensdag 08:00 – 19:00
donderdag 08:00 – 21:00
vrijdag 08:00 – 19:00
Interieur van kapsalon Haaratelier Marjon! met één kappersstoel en één was-unit.
Hair art

Haaratelier

History

VIJFHOEK HAARLEM CENTRUM

Voel jezelf bijzonder bij Haaratelier Marjon!

Het beste moment om te ontspannen is het moment wanneer je daar eigenlijk geen tijd voor hebt. In een atelier met één kappersstoel en één kapper. Alles wat nodig is voor het kapsel dat het beste past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Even alle aandacht alléén voor jou.

Een ontspannende hoofdhuidmassage, een heerlijke cappuccino of een lekkere kop thee. Dit is het echte onthaasten bij de kapper. Niet even snel tussendoor, maar kom tot rust, even tijd voor jezelf. Wassen, knippen, kleuren, stijlen en advies door één en dezelfde professional, je eigen privé kapper. Geen verschillende handen aan je hoofd!

In 1996 begon ik mijn eigen salon, Marjon! Haarmode, aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem.
Samen met mijn team van topstylisten werd het een bekende naam in Haarlem op het gebied van haarkleuringen en kniptechnieken. Toch besloot ik om alleen verder te gaan en vond ik in 2016 een atelier in de Vijfhoek in het historische centrum van Haarlem, geknipt voor wat ik wilde: een salon met een beleving zoals ik dat zelf graag zou willen ervaren. Een kleine salon met een warme, en comfortabele sfeer. Het verwenmoment waar iedereen soms zo naar verlangt.

Met mijn klanten creëer ik een sterke band. Dat is wat mijn werk ook zo leuk maakt. Door te kijken zie je en voel je hoe het echt met iemand gaat. Het is fijn om eerlijk te kunnen zijn en samen op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. Dat is wie ik ben!

Een heerlijke hoofdhuidmassage tijdens het wassen is standaard inbegrepen bij knippen en kleuren. Daarbij maak ik gebruik van de professionele haarverzorging producten uit de Biolage lijn van Matrix, al jaren mijn favoriet.