Openingstijden

alleen op afspraak

maandag 08:00 – 19:00
dinsdag 08:00 – 19:00
woensdag 08:00 – 19:00
donderdag 08:00 – 21:00
vrijdag 08:00 – 19:00
Close-up van vrouw met kort opgeknipt en mooi natuurlijk grijs-wit haar, eindresultaat van de Gracefully Grey behandelingen.
New you

Gracefully grey

Love hair

ELEGANT GRIJS

Wordt het vechten of omarmen?

De eerste generatie vrouwen met haarkleuringen begint nu grijs haar te krijgen.
Toen we zo’n dertig jaar geleden begonnen met het kleuren van haar viel bij de meesten van ons nog geen haartje te ontdekken dat lichter van kleur werd.
Inmiddels is er bij velen van ons in de natuurlijke haarkleur veel veranderd waardoor we steeds regelmatiger de kapper bezoeken om die vervelende streep bovenop ons hoofd weg te laten halen. Reden genoeg om serieus te overwegen om na vele jaren van kleuren de natuur toch de overhand te geven.

Maar kan dat wel zo makkelijk? En loop ik dan niet een lange tijd voor joker met een waanzinnige uitgroei? En staat grijs mij wel?

Geen zorgen. Met het persoonlijke stappenplan gaan we het komende jaar aan de slag om jouw gekleurde haar om te toveren in Gracefully Grey.
En twijfel je of de nieuwe grijze haarkleur je wel zal staan? Niet doen. Grijs staat iedereen, het is je natuurlijke kleur! Er zijn zoveel mogelijkheden om met mooi grijs door het leven te gaan.

Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van highlights (licht) en lowlights (donker) gecombineerd met het natuurlijke grijs. Of alleen met lowlights om een effect van beginnend grijs te creëren. Of de natuurlijke kleur een mooie diepe grijze toon geven met veel glans op het haar. Maar puur natuur kan ook schitterend zijn, draag grijs met elegantie!

Een behandelplan duurt gemiddeld een jaar. Om de 6-8 weken laten we het haar kleuren door middel van het plaatsen van highlights en lowlights. Afhankelijk van de snelheid waarmee het haar groeit en bijvoorbeeld de invloed van zonlicht zullen deze hoeveelheid highlights en lowlights door het jaar heen steeds minder gezet worden, zodat je rustig aan de natuurlijke grijze kleur kunt wennen. Uiteindelijk zal de grijze uitgroei blenden (smelten) met het gekleurde haar en ontstaat er dan de nieuwe kleur, geheel natuurlijk , of met hier en daar wat hulp voor een extra dimensie.