Openingstijden

alleen op afspraak

maandag 08:00 – 19:00
dinsdag 08:00 – 19:00
woensdag 08:00 – 19:00
donderdag 08:00 – 21:00
vrijdag 08:00 – 19:00
Mooie jonge vrouw die over haar schouder kijkt heeft haar bos krullen laten stylen tot glanzend zwart en lang steil haar.
Your style

Stylen

Hair artist

VOEL JEZELF
BIJZONDER

Je haar is de beste accessoire om er goed uit te zien

Met goed gestyled haar straal je niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Verzorgd, zelfverzekerd én energiek. Dat voelt niet alleen fijn, maar valt ook op bij de mensen in je omgeving.

Heb je van nature steil haar en wil je graag iets meer krullend of golvend haar? Een mega bos krullen en wil je deze iets temperen? Of wil je er meer volume in of gewoon iets anders? Chique, frivool, stijlvol, glamoureus, sportief of nonchalant? Kom dan langs in het Haaratelier en we gaan samen voor een styling die past bij jou, bij wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Onderga een heerlijk ontspannende wasmassage en laat je haar stylen in het Haaratelier met de juiste technieken en stylingtools voor het perfecte resultaat. Volume of juist mooi glad, glamoureuze krullen of de fabulous fingerwaves uit de periode 1920-1940. Opgestoken of gevlochten, ervaar wat het met doet als je haar goed zit, je er stralend uitziet en je het gevoel hebt dat je de hele wereld aankan! En dankzij de bruikbare tips die je kreeg over hoe je het beste je haar kunt verzorgen en stylen zit je haar wanneer je de volgende morgen opstaat weer in een handomdraai in model.

Heb je een keer een leuk feestje of een belangrijk moment? In New York en Londen is het al jaren populair: de blow-dry behandeling voor perfect gestyled haar. De blow-dry is ideaal voor die momenten waarop je er op je best uit wilt zien en wilt schitteren. Want alleen al met hoe je haar zit kun je een boodschap overbrengen. Geen knippen, geen kleur, je komt gewoon met gewassen en droog haar naar het Haaratelier en gaat gestyled de deur uit!

Gun jezelf die blow-dry of styling en ga stralend en vol zelfvertrouwen naar die belangrijke afspraak, speciale dag, bijzondere ontmoeting of dat fantastische feest! Ik kan niet wachten jou te ontmoeten en je blij en mooi te laten voelen met perfect gestyled droomhaar.

 

STYLING TOOL TIPS VOOR THUIS:

Carmenset

Een Carmenset bestaat uit warme rollers die je vast zet met klemmen. Door de warme rollers in je haar te plaatsen en ze even af te laten koelen ontstaan er losse, grove krullen. Hoe langer je ze laat afkoelen, hoe meer krul er ontstaat.

 

Door na het uithalen van de rollers met je handen door het haar te gaan of even voorover te hangen met je hoofd en te schudden krijg je een wilde losse bos krullen. Wanneer je meer een klassieke look wilt dan breng je de krullen op zijn plek met de borstel en ontstaan er meer slagen.

Stijltang

Een stijltang gebruik je om het pluis uit je haar te halen of om je haar een mooie glans te geven. Ook kun je krullen omtoveren in een mooi glanzend stijlresultaat.

Door een paar druppels serum (Biolage Exquisite Oil) voor het stylen in je haar te doen zal dit met behulp van de hitte van de tang mooi in het haar geseald worden wat bescherming en glans geeft. Na het stylen nog één extra druppeltje en klaar!

Klittenbandrollers

Door het gebruik van klittenbandrollers creëer je enorm veel volume of hele grote slagen in je haar. Klittenbandrollers draai je in (bijna) droog haar. De naam zegt het al, ze blijven vanzelf in je haar kleven.

 

Wanneer ze ingedraaid zijn spray je een klein vleugje haarlak over de rollers en blaas je er met de föhn langzaam overheen. Daarna even laten afkoelen (een minuut of tien) en dan haal je ze eruit. Handen erdoor en klaar! Hoe meer volume je wenst hoe groter de klittenbandroller die je indraait.

 

Bij het gebruik van klittenbandrollers in langer haar is het belangrijk dat je ze er in één beweging uithaalt, anders klit het niet-ingedraaide haar zich vast.

Krultang

Kleine krullen, pijpenkrullen, grote krullen, je krijgt ze met de krultang. De krultang is er in verschillende maten. hoe dikker de tang hoe groter de krul. Door de temperatuur in te stellen op de krultang kun je hem gebruiken voor zowel dikker haar als fijner haar.

Föhnen

Met föhnen kun je een heleboel:
• alleen je haar (aan)drogen
• je haar drogen en met je handen ‘opkneden’
• je natuurlijke krul meer body geven
• föhnen met een ronde borstel voor meer volume
• stijl haar meer volume geven met een mooie glans.

De warmte of hitte van de föhn gebruik je om je haar in model of van richting of van vorm te laten veranderen, en de koude stand van je föhn om de nieuwe richting of vorm te fixeren.