Openingstijden

alleen op afspraak

maandag 08:00 – 19:00
dinsdag 08:00 – 19:00
woensdag 08:00 – 19:00
donderdag 08:00 – 21:00
vrijdag 08:00 – 19:00
Close-up van kapper Marjon in kapsalon Haaratelier Marjon! in Haarlem-Centrum.
Hairlover

Marjon!

My story

100% VOOR JOU

Oprechte interesse en liefde voor mooi haar

Oprechte interesse in wie jij bent en liefde voor mooi haar zijn mijn passie. Vanaf het moment dat je binnenstapt totdat je de salon weer verlaat is alle aandacht volledig op jou gericht.

Het begint met een luisterend oor, interesse in jouw levensstijl en de juiste vragen over jouw wensen. Om een advies te kunnen geven dat niet alleen is gebaseerd op hoe je haar valt en uiterlijke kenmerken zoals gezichtsvorm en huidtype, maar dat past bij jouw uitstraling en persoonlijkheid. Om samen tot de juiste keuze te komen over de stijl en kleur die het mooiste uit jezelf halen. Wanneer je er goed uitziet, gaat de wereld voor je open!

Het creëren van mooi haar is mijn kunst. Het Haaratelier is dé plek waar gedachten en ideeën tot kunst en schoonheid samensmelten. De twinkeling die dan in jouw ogen ontstaat maakt mij gelukkig!

Lees meer over Marjon...

Persoonlijke aandacht, vakmanschap en op maat gesneden advies waarbij jouw innerlijk en uiterlijk voorop staan. Zo wordt je haar een belangrijk onderdeel van je uitstraling en je identiteit. En wat bij je past, maakt je mooi. Eenmaal thuis zal jouw stylingsritueel moeiteloos verlopen met een model wat bij jou hoort zodat je de dag vol zelfvertrouwen kunt beginnen.

 

Door mijn lerares op de kappersvakschool in Hilversum ontstond de liefde voor mijn vak. Vanuit haar degelijke manier van lesgeven gaf ze me de solide basis om met mijn handen al het mogelijke te creëren. De prachtige kapsels uit de periode 1920-1940 inspireren mij om de technieken uit die tijd om te zetten naar een eigentijds modebeeld.

 

Oneindig veel mogelijkheden om te creëren, keer op keer samen de uitdaging aangaan, dat is wat liefde voor het vak voor mij betekent!

 

Lieve groet, Marjon!