Openingstijden

alleen op afspraak

maandag 08:00 – 19:00
dinsdag 08:00 – 19:00
woensdag 08:00 – 19:00
donderdag 08:00 – 21:00
vrijdag 08:00 – 19:00

Haircut

DAMES- EN HEREN
KAPPER

WEET JE AL WAT JE WILT OF BEN JE OP ZOEK NAAR IETS ANDERS?

Je haar laten knippen doet wonderen. Het maakt dat je er verzorgd uitziet, geeft zelfvertrouwen en dat straal je uit. In het atelier voel je je op je gemak en onder het genot van een heerlijke cappuccino of kopje thee neem ik de tijd om je te leren kennen en laat ik me door je inspireren. Want ik ben altijd op zoek naar het mooiste resultaat, het creëren van de coupe die het beste bij jou past. Daarbij houd ik rekening met de natuurlijke valling van jouw haar en de vorm van je gezicht. En luister ik naar je wensen en behoeften.

Indien gewenst doen we een kleurentest om te bepalen welke ondertoon je huid heeft voor een passend haarkleur advies. Want met meer dan 25 jaar ervaring en alle gereedschap in huis bij het Haaratelier ben je ook voor kleuren en stylen aan het juiste adres voor jouw perfecte droomkapsel.

Soms is een kleine verandering in je stijl net datgene wat je plots bijzonder maakt. Je haar zo laten knippen dat het écht bij jou past, dat is het allerbelangrijkste. Dus volg alleen de laatste trends wanneer dat wat bij jou toevoegt. Als ik je vertrouwen gewonnen heb en we de coupe hebben gevonden die jouw identiteit weerspiegelt ga ik aan de slag.

Eerst word je hoofdhuid heerlijk verwend met een ontspannende wasmassage. Met haarverzorgingsproducten afgestemd op jouw haar en hoofdhuid conditie.
Met de producten van Biolage ontstaat tijdens het wassen en verzorgen van jouw haar een heerlijk subtiele aromatische geur van botanische ingrediënten. Wanneer je ontwaakt uit dit heerlijke momentje voor jezelf beginnen we aan de knipbehandeling met verschillende kniptechnieken om het unieke karakter van jouw haar volledig tot zijn recht te laten komen. Kom tot rust in de kappersstoel en geef je over aan professionele handen. En wees gerust, je verlaat het Haaratelier niet voordat je haar zit zoals jij het wilt!

Lees meer...

Na het knippen wordt het haar in model gebracht en indien gewenst gestyled. En ik geef je daarbij de tips hoe je het zelf gemakkelijk in model brengt, zodat je stylingsritueel thuis ook moeiteloos verloopt. En mocht je thuis onverhoopt toch in de clinch raken met je Carmenset, krultang, fohn, stijltang of stylingsproducten en niet meer weten hoe het nu ook alweer moest dan kun je een trainingsavond reserveren om in een handomdraai de ‘kneepjes’ voor jouw haar te leren.

 

Zie ik je binnenkort in mijn Haaratelier? Klik dan op onderstaande button en maak nu je afspraak, zowel dames als heren zijn welkom!

LANG HAAR SERVICE

Droom jij ook van langer haar? Dan is de speciale langhaarservice vast iets voor jou.
Het begint met een volledige knipbehandeling. Hierna kom je twee keer ééns per maand langs voor de servicebehandeling. Dan wordt je haar ‘aangetipt’ aan de onderkant waardoor het splijten van je haar geen kans krijgt.
Daarna volgt weer een volledige knipbehandeling waarbij alle haren weer in model geknipt worden, en er zo weinig mogelijk aan de onderkant afgaat.

 

Je zult zien dat op termijn ook jouw haar prachtig lang wordt, langer dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden!